Get Adobe Flash player
Domov


Tehnica

TEHNICA

Vladar: Venera
Element: Zrak

Dobre novice in pozitivne stvari bodo prišle v življenje tehtnic že v pričetku leta 2012 na osebnem in finančnem področju.Izjemno zadovoljstvo se kaže predvsem na osebnem področju, saj boste imele možnost vstopiti v zakonsko zvezo, najti sorodno dušo, poglobiti družinske vezi, ali pa se boste odločile za samostojno poslovno pot. To leto bo za tehtnice leto velikih odločitev.

LJUBEZEN: Po vseh ljubezenskih težavah, ki so vas zaznamovale v preteklem letu, v vaše življenje prihajata končno harmonija in mir. Vse kar se vam bo v letu 2012 zgodilo na ljubezenskem področju, bo za vas bogata lekcija, ki je ne boste nikoli pozabili. Če ste v zvezi, ki vas ni osrečevala, jo boste v letu 2012 vsekakor znali prilagoditi sebi v prid. Uspeli boste najti pozitivne plati partnerja in poglobili družinske vezi. Samske tehtnice bodo našle svojo sorodno dušo in z njo tudi vstopile v zakonsko zvezo. To bo leto globoke in vdane ljubezni za vse tehtnice, zato ga le dobro izkoristite.

POSEL: Tehtnice boste že v začetku leta 2012 imele dovolj elana in energije za razvoj novih projektov, s katerimi ste že dalj časa odlašale, pa naj bo to zamenjava službe, napredovanje, ali samostojna poslovna pot. Prijatelji in sorodniki vas bodo občudovali in vas spodbujali na poti k uspehu. Konkurenci vaši uspehi vsekakor ne bodo všeč, zato lahko pričakujete tudi polena pod noge, le-ta pa vam bodo prinesla kar nekaj težav. Nikar ne dovolite težavam, da bi vas odvrnile od zastavljenega cilja, saj vas čaka uspeh in s tem zadovoljivo finančno stanje.

ZDRAVJE: Pozitivni aspekti Marsa in Venere vam bodo pomagali, da se boste vedno uspeli obdržati v dobrem energetskem razpoloženju, kar se bo odražalo tudi na precej dobrem zdravstvenem stanju. Čakajo vas le manjši prehladi, ki bodo tako hitro odšli, kot so prišli. Pazljivi morate biti le zadnje štiri mesece leta 2012, saj so možna vnetja mišic, ali pa vnetje zglobov.

POZITIVNE MISLI

Vsaka vaša misel vpliva na vas. Ko se bodo vaše misli spremenile iz slabih v vzpodbudne, boste takoj dvignili raven energije. Vi in vaše energijsko polje bosta postala močnejša.

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Več o piškotkih si preberite TUKAJ.

Sprejmem piškotke s tega mesta.

EU Cookie Directive Module Information